Isnin, 4 April 2011

Waterfall Serendah,Rawang


03 April 2011



Kitaorang x plan sangat pon coz takut tak jadi,main ajak2 je sape yang free sabtu jom follow mandi air terjun kat serendah,kebetulan air terjun ni belakang rumah sue je hahaha.Persekitaran kat sini ok bersih sangat coz x ramai yang tau kat sini ada waterfall.

  

Masa kitaorang pi ni x ramai sangat orang, so port yang kitaorang dapat pon cantek bawah pokok lagi,sue bawa mak & adik2 dia,kak zaty satu family die angkut,mel ngan housemate die si angah,aku biasa lone ranger , boy pon lone ranger .

 

 

Part yang kalako kitaorang berlumba makan durian si boy konon2 x makan durian alih2 tengok kitaorang makan die pon bantai & die pulak yang makan pling banyak hahaha.

 

Kitaorang bawak pot luck & goreng sosej ,nugget kat sini rumah sue kan belakang waterfall ni je angkut la dapor sue sume bagai heheh..

 

Melepak dari kul 12 sampai 4 petang,tak tau la bila lagi nak ber picnic bagai macam ni coz masing2 sibuk memanjang kalau plan tu x payah cakap la beratus2 plan sume x jadi bila unplanned jadi la pulak .



mel membako ikan sib baik sedap mel

pose selepas kekenyangan hahah


kelaparan masing2 time ni da kul 1 lebih



       Kalau tengok balik pic2 ni keding nau aku masa ni huhu,xpe la janji sihat & cantik..cantik???? cantik ke?? oppssttt ..hahaha


 
mandi manda


misi menanam onding
melantak durian