Rabu, 26 Jun 2013

Suprise Birthday Party for Me Thanks My Bff

22 June 2013 , 23 June 2013 & 24 June 2013.
 
 

Surprise besday party for me ?? OMG teruje sangad,thanks to lin & hubby abg chem,echam & nizam coz celebrate besday kite,kebetulan besday echam & aku satu hari je beza,aku nye besday 20 june echam pulak 19 june. So lin & nizam sambut kitaorang punya besday sekali.Sayang time ni Oyie & Rill x dapat turun sebab duty malam .

 

Ingat kan sesi karoks macam biasa je rupanya2  celebare besday aku ngan echam yehaaaa,thanks guys terharu sangad tau,sebab kuar macam biasa pi lepak makan pastu kata nak karoks mana la tau coz 20 haribulan dorang da wish besday so ingat xde pape da la kan, x kesah pon kalau x celebrate pada aku wish tu pon da cukup bukan senang nak wat orang ingat kite nye besday kan.

 

Celebrate kat New Way karaoke ss17 Subang sedey kat sini lagu x update banyak lagu cina ,pastu sound system jap2 problem hahaha nasib2  harga lebih kurang Red Box pulak tu tp service hampeh so korang x payah pi New way kat sini ok.Tapi x kesah pon kitaorang bukan nak nyanyi sangat more to menyembang.

Start karoks kul 11 habis kul 1,pastu terus balik sebab esoknye Nizam keje,pape pon thanks guy tuk malam ni.Seyesly appreciate sangat2.


meriah macam2 color hehe
terkezut coz tetiba nizam nak suap kek ,malu kitew :p
 
 

Keesokan harinya surprise dari Ej & Nani pulak,rezeki murah sangat2 besday tahun ni Alhamdulilah,dorang belanja makan kat Victoria Station Ampang.Siap belikan present lagi,thanks uols lurve uols sooo muuuah.Mula2 kata nak makan kat medan selera tanjung alih2 pusing bawak pi Victoria Station ni.Hurm..Berjaya ok korang punya penipuan maks tertipu hahaha.


yehaaa dapat handbang Vincci

Isnin 24 masuk opis dapat present dari management pulak, pastu lunch budak2 department belanja makan buffet kat Hotel d'Palma Ampang, the best ever besday celebration I had for 2013 year.Amiin.




present from management




sedeh cake x sedap macam da lama tp free punya pasal hantam sajalah hahaha

Ahad, 9 Jun 2013

AJK Reunion at Melaka 1 & 2 JUNE 2013

MELAKA TRIP WITH BFF SMKKK

Alkisah nak wat reunion kat sekolah tapi entahla macam2 hal ramai yang x dapat nak attend so kitorang ahli AJK decide pi je la ,Kebetulan salah sorang ahli AJK nak ke Melaka 1 June coz ikut rombongan anak die ke Melaka so kitaorang decide pi Melaka je la.

 

Kitaorang stay kat Semantik Homestay , murah pon murah satu malam Rm 200.00 je, parking ley muat 10 kete lagi, rumah ade aircond,astro , bilik ada 5 siap wifi lagi rasa berbaloi sangat2.Tuan umah pon mesra sesangat.

 

Sampai sana tengahri berkumpul kat Aeon Jusco Melaka coz senang nak cari aeon tu then nak beli barang2 tuk wat BBQ malam tu,habis beli barang terus ke homestay. Sampai homestay masing2 berebut bilik macam budak2 hahaha.

 

Petang kul 6 kitaorang da prepare untuk BBQ takut ti lambat pulak kan,kul 8 malam da start acara membako,Malam lagi havoc sebab lagi satu kereta sampai member ni memang gile2 dari sekolah da die ni memang over gile2 nya dia datang lagi gawat la malam tu. Membako sampai ke pagi macam2 topic keluar hehehe.

Next trip Port Dickson tunggu next update ye hehehe..



 SEMANTIK HOUSE MELAKA








BBQ NITE


macam x ada benda lain ko nak main oyie oii hahaa



orang paling terror BBQ katanya hahaha





 POSE BEFORE CHECK OUT 






payah nauu nauu nak kunci grill hahahaa