Rabu, 27 April 2016

"Pencarian Bloglist Sebulan Mei/Jun by Aisyhah Nyais"



Selamat pagi uols, jom join Pencarian Bloglist by Aisyhah ni...

Syarat2 Ecah ni senang je uols

Follow Blog die http://apple-crunchh.blogspot.my/

Buat Entry ''Pencarian Bloglist Sebulan Mei/Jun by Aisyhah Nyais"

Copy Banner dan linkkan kepada post ni

Tag 3 Rakan anda

Tinggalkan link entry di ruangan komen


Mudah je kan soo pe lagi joom le join hehehe 

Rakan yang di tag


ciknurul23.blogspot.my

Isnin, 25 April 2016

"GiveAway Mei by Ann"

Assalamualaikum wbt..hii
Bismillahirahmanirahim..


http://rennyenqop.blogspot.my/2016/04/giveaway-mei-by-ann.html


Klik banner untuk menyertai



Senarai Sponsor:
Ann , CikNurul , MissBanu , AmirahAzman , UmieYana , #JMbelog , Azira , Farrah




Jumaat, 22 April 2016

"Segmen Tonton Uk20 Free Gift"

http://ucingkadayan.blogspot.com/2016/04/segmen-tonton-uk20-free-gift.html


  Uk20 adalah Animasi pendek yang bercorak komedi untuk hiburan semata-mata.Uk20 kali ini mempersembahkan 'free gift".Sinopsis :Ucing telah di beri Free Gift berupa iphone dari Orang yang tidak di kenali,adakah betul itu iphone .? dan apakah balasan Free Gift Ucing kepada Orang tersebut.? Anda akan menonton Animasi Free Gift setelah tamat Segmen ini.



 Dengan itu Saya minta Anda Support untuk Animasi ini.Syarat-syarat adalah mudah :



1) Follow Blog Ucing Kadayan,Google + atau Facebook Ucing.

2) Buat Tajuk Post "Segmen Tonton Uk20 Free Gift"

3) Copy semua Coding yang telah disediakan di box dan Paste ke dalam ruangan html dan publish.Tag Rakan Anda.

4) Tinggalkan Url post Anda ke dalam ruangan Komen Disini.

5) Tamat Segmen 29-4-2016.Kepada Blogger yang ikut Segmen ini akan di Senaraikan dalam Video Animasi Uk20 Free Gift Sebagai Supporters.

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016

Bulan April bakal berakhir, bloglist untuk March & April akan di gantikan dengan bloglist baru untuk bulan Mei & Jun. Berminat untuk masuk bloglist blog sihatimerahjambu ni, boleh sertai segmen ini. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016
http://www.azhafizah.com/

TAMAT : 28 APRIL 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016 



 
Terima kasih atas sokongan semua ^__^

Khamis, 21 April 2016

" FIRST GIVEAWAY BY MISS OREN ".



This Time nak join je mana2 GiveAway , nak wat GiveAway macam ritu macam x banyak sangat smbutan huhuhu... :(

Jadi ini kali aku join sume GA hahahha...gile tamak pulak kan...sebenarnya mencuba nasib biase payah nak menang aku ni .. :)

Jom kite memeriahkan Miss Orange nye GiveAway ni

Syarat2 die sile tekan ni ye uols  Miss Oren

"Pre-Loved Fixi Novel Giveaway"




Salam Uols Jom Join GA ni 



Tarikh Mula 7 April 2016
Tarikh Tamat 7 May 2016




Selamat Bersegmen Uols...Adiosss :)

Rabu, 20 April 2016

1st Mini Giveaway by CikNurul



Selamat pagi uols jom join GA Cik Nurul kite ni :)

Syarat2 sile tenok kat page Cik Nurul ye = CikNurul





















Mini Giveaway By Niena Annisa'



Sunday, April 3, 2016

Mini Giveaway By Niena Annisa'
ASSALAMUALAIKUM






Apa khabar semua? Dah tengok tajuk entry kan? Alhamdulillah, hari ni Niena nak lancarkan giveaway pertama Niena iaitu MINI GIVEAWAY BY NIENA ANNISA’ . Asyik join giveaway blogger-blogger lain ja kan, so Niena nak jugak merasa buat giveaway sendiri. Hehehe ^_^

Sebab apa nama Mini Giveaway?
Sebabnya, hadiah yang Niena sediakan tak banyak, hanya untuk 2 pemenang.

Giveaway ini bermula hari ini iaitu 3 April dan akan tamat pada 30 April 2016 pada jam 11.59 malam.
Syarat-Syarat penyertaan amat mudah. Niena harap semua dapat ikut ya J



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Warganegara Malaysia.
2. Follow blog Niena *mesti ( InshaaAllah, Niena akan follow back )
3. Follow instagram Niena @niienaa_ *optional
4. Buat satu entry bertajuk " Mini Giveaway By Niena Annisa' "
5. Copy coding entry di bawah dan pastekan ke ruangan HTML
6. Publish!
7. Tinggalkan URL entry anda di ruangan komen di bawah sahaja.


ASSALAMUALAIKUM


*click banner to join

Apa khabar semua? Jom ramai-ramai meriahkan first giveaway daripada Niena.

Giveaway ini bermula dari 3 April dan berakhir pada 30 April 2016 pada jam 11.59 malam.
Syarat penyertaan amat mudah. Niena harap semua dapat ikut ya.



HADIAH :







Shawl chiffon x 2 pemenang



Selasa, 19 April 2016

Mini Giveaway by Hanis Masturina

Salam uols jom join Giveaway adik kite ni :)


Syarat2 sile click link ni ye http://hanismasturina.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-hanis-masturina.html









yang penting tag 3 kawan uols, dan pastikan dorang tau yep :) s

hikayathidupseorangaku.blogspot.my

Giveaway Special April Syamimi Bersama Sponser




Jooom join Giveaway ni hadiah gempak tau :)

For  more details sile ke pagi Syamimi http://hanyadihatiku.blogspot.my/

syarat wajib sile follow tau  >> Syarat Wajib <<



"Simply Segmen By Shawal & Sofie"

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ




(klik banner kalau nak join)



Segmen daripada Shawal & Sofie...


Tamat : 27 April 2016

Senarai Hadiah:
1) Topup RM5 x4
2) Review Blog di blog Kak Sofie x2
3) Bloglist Bulan Mei x10 di blog Shawal
Jumlah Pemenang : 16

Isnin, 18 April 2016

Short Vacation at Pantai Puteri Melaka


Sabtu 16 April 2016,

Tetiba en hubby wat plan mengejut ajak pi melaka, gerak jumaat malam kul 9pm sampai melaka kul 11 lebih, tido kat rumah kakak aku untung ada kakak kt melaka save budget hehehe..

Petang sabtu melepak kat pantai puteri bawak si kecik Umar main air kemain seronok lagi die,mula2 takut hehee..

Terkonang pulak masa honeymoon kt hotel Puteri ni.. :p


Ahad pagi kul 1pm kitaorang da gerak balik. Next vacation Legoland yippieee.... x sbr nak pi 
lalalala...





seluar abah basah macam terkencing dalam seluar hahaha 











muka anak ibu yang teruje men air laut 

GIVEAWAY NOVEL BY KATHY R'BAIN & CIK AKAK.

http://kathyrbain.blogspot.com/2016/04/giveaway-novel-by-kathy-rbain-cik-akak.html




Sila klik banner untuk join dan info lanjut


Terima kasih kerana singgah membaca entri GIVEAWAY NOVEL BY KATHY R'BAIN & CIK AKAK.

Rabu, 13 April 2016

"Mini Segmen by Syaidah Seha"





Jom join uols

Syarat2 Penyertaan 

Buat entry bertajuk "Mini Segmen by Syaidah Seha"dan backlink kan entry.
Follow blo Syaidah Seha
Tinggalkan link di ruang komen

Hadiah 
Toup 10x2
Bloglist 5
Blog Review 5


Tarikh tutup 6 Mei 2016






" GIVEAWAY APRIL 2016 By Mezquitalifestyle "



Selamat Petang Uols,

lama x join GiveAway ,tengok GA ni besh la pulak joom join ... :)

Rabu, 6 April 2016

Announcement :First Mini GiveAway MasitaEyta Mencari Followers Yang ke 150 & 10 New Bloglist Winner's



Salam & Selamat Pagi Uols,


Seperti yang dijanjikan pengumuman pemenang akan diumumkan hari isnin tapi saya terlewat maaf si kecik tak sihat , jadi saya umumkan pemenang hari ni ..tahniah kepada pemenang ye.











Hadiah

To-up   RM 10x 2 ( Digi,Maxis & Celcom )


1.21.http://umikasum.blogspot.com/2016/02/first-mini-giveaway-masitaeyta-mencari.html
2.27.http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/03/first-mini-giveaway-masitaeyta-mencari.html

Sila emailkan details di bawah di alamat gmail saya
masitaeyta@gmail.com
Nama 
Telco yang digunakan



10 Blog List  ( April-June 2016)

1.22.http://penselduabee.blogspot.my/2016/03/first-mini-giveaway-masitaeyta-mencari.html
2.1.http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/02/first-mini-giveaway-masitaeyta-mencari.html
3.12.http://akhalilah.blogspot.my/2016/02/first-mini-giveaway-masitaeyta-mencari.html
4.2.http://jombercontest.blogspot.my/2016/02/first-mini-giveaway-masitaeyta-mencari.html
5.24.http://frrhnd.blogspot.my/2016/03/first-mini-giveaway-masitaeyta-mencari.html
6.11.http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/02/first-mini-giveaway-masitaeyta-mencari.html
7.17.http://fiedaazmi88.blogspot.my/2016/02/first-mini-giveaway-masitaeyta-mencari.html
8.9.http://sayapejuangbahasa.blogspot.my/2016/02/first-mini-giveaway-masitaeyta-mencari.html
9.23.http://ceritasiennor.blogspot.my/2016/03/first-mini-giveaway-masitaeyta-mencari.html
10.28.http://www.sayidahnapisah.com/2016/03/first-mini-giveaway-masitaeyta-mencari.html


Terima Kasih sekali lagi coz sudi join GA saya yang x seberapa ni..jooom kita BW :)