Selasa, 31 Mei 2016

Pencarian #9 Bloglist By Ahmad Hasif

Selamat Petang Uols ,






Jom join GA ni , sebab apa perlu join hadiah die kebabom besh tapi tu pada aku la , sebab aku nak menang sesangat hadiah ni , nak tau apa ni hadiah  FREE PREMIUM TEMPLATE
Sebab apa aku xcited nak menang sebab aku x reti nak edit template hahahaha.Banyak kali try x penah menjadi sedeey hahaha.

Jumlah Hadiah Keseluruhan

9 Bloglist
5 Blogger akan mendapat  FREE PREMIUM TEMPLATE

Sebab lain aku join GA secara tak langsung ley kenal lebih ramai lagi blogger2 kat Malaysia ni.Dalam kata erti lain boleh memanjangkan silaturrahim.

GA ni berlangsung 31st May sampai ) 04 Jun 2016

Syarat2 sile check kat tuan tanah kedaung punya blog ye hehehe  https://www.ahmadhasif.my/

Moga2 kemenagan berpihak kt aku ..chewwaah. amiiiiin ....hehehe..


Rakan yang di tag


Umie Yana &Nor Afidah Bte Che Azmi



Khamis, 26 Mei 2016

GIVEAWAY COMEBACK CASHMONEY BY MG




Afternoon Uols,

Jom join GiveAway  blogger MG  kite ni syarat2 sile tekan kt sini k "Melangkau Garisan"

Adiosss :)

" Giveaway Topup by Cik Emy "





Selamat pagi uols, jom join Cik Emy nye GiveAway ni..syarat2 sile ke page ni ye


                               http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/






Isnin, 23 Mei 2016

Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com




Giveaway Fridge Magnet Lombok bermula saat ini dari hari ini, 23 Mei 2016 hingga 30 Mei 2016. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.



Siapa nak ole-ole dari Lombok? Ada 20 fridge magnet berupa rumah perkampungan orang Sasak, Lombok, Indonesia.

Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia ya... Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 30 Mei 2016.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 3 Jun 2016.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

Isnin, 16 Mei 2016

"Segmen Bersama Amirah Azman & Sponsor"



Assalammualaikum dan salam sejahtera



http://eira-shamiera.blogspot.my/2016/05/segmen-bersama-amirah-azman-dan-sponsor.html
 ( CLICK banner untuk Join sekali )





TAMAT : 31/05/2016
UMUM PEMENANG : 01/06/2016



Khamis, 12 Mei 2016

' Segmen: Sayang Followers Elsa by Elsaalicious '





selamat pagi uols
jom join segmen Elsa ni

Isnin, 9 Mei 2016

"First Giveaway Prelove by Lea Azleeya"

Morning Uols,

Alamak pepagi da join contest gile contest pulak aku rasa ..hehehe..pape pon jom kite memeriahkan contest Cik Lea kite ni 





Jumaat, 6 Mei 2016

1st Giveaway by Aura Queen

1st Giveaway by Aura Queen 

1st Giveaway by Aura Queen.Giveaway ini diadakan sempena PEMBUKAAN BLOG AURA QUEEN ORIGINAL.Doa dan harapan kami di Aura Queen,semoga anda sudi join ya.Semoga Giveaway ini mendapat sambutan dari sahabat blogger sekalian.Giveaway Aura Queen ini adalah tajaan sepenuhnya AURA QUEEN ORIGINAL.Giveaway terbuka kepada semua blogger di Malaysia.1st Giveaway by Aura Queen bermula pada hari ini,6 May 2016 dan akan berakhir pada 31 May 2016 jam 11.59 malam.Cepat cepat JOIN.Aura Queen mencari LIMA PEMENANG BERTUAH yang akan memenangi WANG TUNAI RM50 dan juga Feminin Wash AURA QUEEN.




*SILA TEKAN BANNER DIATAS UNTUK JOIN*

SYARAT SYARAT 1st GIVEAWAY by AURA QUEEN 


1 - BUAT SATU ENTRI GIVEAWAY
Buat satu entri bertajuk " 1st Giveaway by Aura Queen ''.

2- FOLLOW BLOG 

3- LIKE PAGE FACEBOOK

4- FOLLOW INSTAGRAM

5. Copy CODE di bawah dan PASTE di ruangan html 

6. Copy paste LINK entri GIVEAWAY anda hanya di ruangan komen entri Giveaway ini sahaja


Feminin Wash AURA QUEEN


Feminin Wash AURA QUEEN , Feminine Wash Aura Queen


Rahsia Penjagaan Bahagian Intim Wanita Bersama Feminin Wash AURA QUEEN

- Menjadikan bahagian intim wanita akan terasa harum dan segar sepanjang hari..." Feminin Wash AURA QUEEN boleh membantu menyelesaikan masalah kegatalan bahagian intim wanita dan menghilangkan bau.Haruman mempesona..Kesegaran yang kekal lama...Feminin wash AURA QUEEN terbaik untuk wanita masakini.
- Aura Queen menggunakan bahan-bahan tradisi di tambah baik dengan yang moden menjadikan Feminin Wash AURA QUEEN terasa harum segar dan mendapat kebaikannya pada si pemakai .

Kelebihan Feminin Wash AURA QUEEN 

- Bau wangiannya yang segar 
- Kandungannya pekat dan menjimatkan 
- Terasa nyaman bila digunakan dan kesegaran berpanjagan 
- Memberi keyakinan diri 


Fungsi Feminin Wash AURA QUEEN 

- Mengatasi masalah keputihan 
- Mengatasi masalah bau yang tidak menyenangkan 
- Antiseptik ( menghalang bakteria dan fungus ) 
- Menghilangkan kegatalan 
- Menganjalkan dan memelihara kulit 
- Menstabilkan PH vagina 
- Mencerahkan 
- Mengetatkan 
Kandungan : Aqua, Sireh, Manjakani, Aloe vera, Kacip fatimah, Garam bukit, Cola lipid 

Cara Penggunaan Feminin Wash AURA QUEEN 

- Titiskan pada tapak tangan dan cuci pada alat sulit wanita hingga berbuih,biarkan 3 hingga 4 saat dan bilas sehingga bersih. 

Isi kandungan 100ml 

Maklumat Lanjut Feminin Wash AURA QUEEN


Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order ) anda boleh Call,WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

📞 014-9323212
📞 014-9323212
📞 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!
FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....


1st Giveaway by Aura Queen adalah tajaan sepenuhnya Aura Queen Original.Terima Kasih kerana sudi join Giveaway ini.


Khamis, 5 Mei 2016

First Giveaway By Izzati Suhaide

First Giveaway By Izzati Suhaide


First Giveaway By Izzati Suhaide
Klik SINI untuk join


Syarat-syarat adalah:

1) Buat tajuk entri "First Giveaway By Izzati Suhaide"

2) Follow blog berikut:


3) Follow IG:

zatiesuhaide, iz_hijabist, rizzdania, azlinda.alin, by_khaty, norazilah72, yanieyusuf, amysyeera, nizam84, anizz_annisaa, mreenadotcom



4) Like Page:






5) Masukkan blog berikut ke dalam bloglist anda:

Irrayyan

Mastura Din



6) Add facebook Parizan Mohd Zain



7) Follow G+

+Izzati Suhaide 

+Amanda Suria 



8) Like post berikut

http://bitly.com/1Tu9axb

http://bitly.com/21yfZUA

http://bitly.com/1NkfQS0

http://bitly.com/1X9lPvi

http://bitly.com/1OeP5cD

http://bitly.com/1X9lTLl

http://bitly.com/1TnvR65



Senarai hadiah:

1) Produk VCO - 8 x pemenang

2) Produk Hanalays - 1 x pemenang

3) Flower Shawls - 1x pemenang

4) Tudung Aidijuma - 1 x pemenang

5) Cash RM20 - 1 x pemenang

6) Cash RM10 - 4 x pemenang

7) Topup RM10 - 3 x pemenang

8) Rosesoap - 1 x pemenang

9) Novel Inggeris Far Away by Aisya Sofea - 1 x pemenang




*Hadiah akan bertambah jika penyertaan lebih 50*

Jom Join. Ajak rakan-rakan anda yang lain. Good Luck!



Rabu, 4 Mei 2016

SEGMEN : GIVE ME YOUR URL BLOG 1 By Najwa Zahid









Syaratnya simple je.
Follow blog The Putra Diverse ni
-  Like FB Page The Putra Diverse- Tinggalkan link blog anda di ruangan komen


Tetiba huhuhu

Selamat Petang Uols,

Tetiba nak mengupdate pulak petang ni hehehe, blog aku ni x lah segah blogger2 lain, blog ni dibuat pon tuk suka2 je saja nak share story padahal bukan retis pon kan hahahha..Bila tengok blog orang lain beshnye la coz cantik2 je...yang aku hadooo??hahahaha

Yang selebihnya aku suke join contest yang kalakar de sorang sis tu komen , dik blog ni memang tuk join contest je ke, sebenarnya xde la sebab nak join contest jew tapi disebabkan x ada story yang nak di share tu yang kejenye menjoin contents jew...hahaha..

Kalau ada rakan2 blogger yang memerlukan sponsor untuk GiveAway or Contest sile contact aku ye, aku nak jd sponsor tapi hadiah tu ikut kemampuan aku la jangan mengharap yang besar2 hehehe .

Ok la stop sini dulu, Adioosssss...


Pre-Loved Fixi Novel Giveaway




Selamat Pagi Uols,

Uishhh nasib baik sempat lagi join hehehe

Last Date & May tau jom mana2 yg lom join tu kite join GA ni



http://ohthrillers.blogspot.my/2016/04/pre-loved-fixi-novel-giveaway.html



Nak tahu segala syarat yg simple tuh, sila lah klik banner
or