Selasa, 31 Mei 2016

Pencarian #9 Bloglist By Ahmad Hasif

Selamat Petang Uols ,






Jom join GA ni , sebab apa perlu join hadiah die kebabom besh tapi tu pada aku la , sebab aku nak menang sesangat hadiah ni , nak tau apa ni hadiah  FREE PREMIUM TEMPLATE
Sebab apa aku xcited nak menang sebab aku x reti nak edit template hahahaha.Banyak kali try x penah menjadi sedeey hahaha.

Jumlah Hadiah Keseluruhan

9 Bloglist
5 Blogger akan mendapat  FREE PREMIUM TEMPLATE

Sebab lain aku join GA secara tak langsung ley kenal lebih ramai lagi blogger2 kat Malaysia ni.Dalam kata erti lain boleh memanjangkan silaturrahim.

GA ni berlangsung 31st May sampai ) 04 Jun 2016

Syarat2 sile check kat tuan tanah kedaung punya blog ye hehehe  https://www.ahmadhasif.my/

Moga2 kemenagan berpihak kt aku ..chewwaah. amiiiiin ....hehehe..


Rakan yang di tag


Umie Yana &Nor Afidah Bte Che Azmi



About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

11 comments:

  1. Terima kasih..
    mohon letakkan backlink ke content segmen ye :)

    BalasPadam
  2. Blogwalking :) http://theathra.blogspot.my/2016/06/pencarian-9-bloglist-by-ahmadhasif.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks ain sudi BW ,good luck k :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Alhamdulillah sis menang :)

      Padam
    2. sila check emel.. sy dah hantar file.. :)

      Padam
    3. Assalam saya dah buat tutorial cara untuk upload template itu di blog..

      Cara untuk upload template

      Padam
    4. ok thanks ti sis tengok ye :)

      Padam

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)