Jumaat, 15 Julai 2016

Need a new Job ..please help me...tolong saya ....

Salam Uols , Salam 10 Lebaran ,





Sana sini update pasal raya tapi aku nak update pasal carik keje hehehe :p , stress jugak rasanya bila da 6 tahun bekerja di company yang sama dan terpaksa cari kerja lain , al kisah company nak re size staff dari 100 ke 30 orang , mana la tau kot2 aku terkena kan.

Jadi sekarang da start cari mana2 ada peluang , kalau nak kata sedih tu opcoz la sedih da 6 tahun kot , semua staff da macam adik beradik ,tapi nak buat macam mana kita tak tau apa akan jadi esok hari tol x?

Sekarang ni perbelanjaan x macam dulu , RM 50 da macam RM 5 , sebelum kena buang kena la standby cari kerja masalahnya x banyak adoiii pening arr ....Kalau kt KL ni sorang je yang bekerja memang cedera parah la jawapnya dengan commitment yang banyak huhuu.mintak tolong kawan2 ye kalau ada kerja kosong untuk procurement/purchasing or Admin Executive informed aku ye ... Jasa korang amat2 la dihargai ..


Sebelum terlewat selamat hari raya semua , salam 0-0 ye  :)


Adiosss


About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

8 comments:

  1. Balasan
    1. selamat hari tuk cikla jugak ye :)

      Padam
  2. Selamat Hari Raya Kak. Tempat Kin Nak Acc Clerk Pulak.. Hehe
    Kalau Ada, In Shaa Allah Will Inform Kak Naaa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya Mawar,alamak acc akak xde experience hehehe...thanks mawar :)

      Padam
  3. Tadi baru bukak blog hasrul hassan, ade banyak kerja kosong.. cubalah try, mana taw ade rezeki

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok Afif , thanks for the info yaaa :)

      Padam
  4. Dugaan.. In sya Allah keja ada, banyak. Cuma susah nak dapat gaji yang sama atau lebih..

    BalasPadam
  5. tol tu reen...kalau boleh dapat sama pon xpe sbb ada commitment kan kalau xde x kesah bp heheh....

    BalasPadam

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)