Rabu, 12 Oktober 2016

Errk..lama gile rasanye...huhu..

Salam uols ,


Rasa nya hampir 2 bulan setengah  x mengarang ni , actually x ada cer yang menarik nak di update lagi pon sibuk cari kerja baru. Doakan saya dapat kerja yang baru ye kawan2.Sementara ni jadi surirumah sepenuh masa seronok pulak rasanya dok kat umah melayan kerenah si kecik coz setiap masa ada depan mata.

Tapi da terbiasa bekerja since umur 18 tahun tu yang masih gigih mencari kerja seandainya x ada takpe jadi surirumah pon kerja jugak kan hehehe.

Pape pon ikatan sebagai rakan blogger jangan di lupe taw, x semestinya saya x aktif saya x ingat rakan2 semua .Doa dan ingatan tu sentiasa ada.

Ok la Adiosss

Salam Manis Dari MasitaEyta  :)


About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

7 comments:

  1. aah lama pula tak nampak artikle.. :D
    semoga berjaya dapat mencari pekerjaan ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha ah hasif..sibuk cri kje ..Hehehe...

      Padam
  2. hi, saya datang singgah follow sini.. salam kenal :)

    BalasPadam


  3. If you’re going to strap on the same fake watchesevery day, it needs to look good with both your Tuesday suit and your Sunday t-shirt, but you don’t want it to be boring. You don’t have to spend five figures to get a great breitling replica.Theklockor kopior Globemaster ($120) handles all situations effortlessly and is packed with technology like a totally anti-magnetic movement and a more accurate and durable co-axial escapement,you’ll notice the seconds hand seems to tick like on a quartz
    rolex replica, but this rolex replicais because of a special gear-and-spring system inside that gives it the so-called “deadbeat seconds” for more precise timekeeping.As the brand’s iconic omega repliqueindividual product, admirable adroitness and absolute kelly 35cm demonstrates what both central and outside.
    Buy Cheap air max
    online.



    BalasPadam
  4. Salam.perkenalan��.. boleh singgah blog saya

    BalasPadam

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)